Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Dustin Brown

Dustin Brown (geboren op 8 december 1984) - is een tennisspeler van Duits-Jamaicaanse afkomst die wijd bekend is door de sportgemeenschap. Het publiek werd op hem verliefd dankzij zijn felle zelfstandige optreden en paaroptereden op ATP Challenger Tour. Hij – is een van de wenigen, wie tegen Rfael Nadal, de ex-eerste racket van de wereld en veertien-maal de wereldkampioen, heeft kunnen winnen. Door gans zijn carriere heeft Dustin Brown maar twee keer met Rafael Nadal ontmoet – tijdens de Wimbledon kampioenschap van 2014 en tijdens Gerry Weber Open in 2014 – en twee keer was hij er in geslaagd om te winnen. En hierdoor kunnen we zeggen, dat de sppelstijl van tennisspeler Dustin Brown uniek is. Vandaag, bezit deze speller de 78-ste plaats in de wereld-rating voor individeule klasse (wat zijn hoogste rating ooit is) en op 70-ste positive in duo-klasse (zijn hoogste rating - 43 in mei 2012). Afgezien van zijn leeftijd, die niet de jongste is, toch heeft Dennis Brown, die door Kim Wittenberg, zeker nog veel potentieel om met ons met zijn talrijke overwinningen te behagen.

De tennis producten van Dustin Brown, die het waard zijn om te kopen

Hij speelt zeer stevig met zijn rechter hand, maar zijn krachtige slagen met beide handen zijn niet minder indrukwekkend. Deze tennisspeler heeft meemaals zijn competentie tijdens de wedstrijden met de wereldsterren bevestigd.

Tennisspeler heeft Deze meermaals zijn tijdens de wedstrijden competentie ontmoette de wereldsterren bevestigd.

Hij speelt met ongelooflijke passie en vasthoudendheid, volledig wijden zichzelf om te vechten. Echter, je kunt niet zeggen dat de overwinning de atleet gemakkelijk geeft. Dustin Brown als niemand weet hoe belangrijk het is het vinden van een geschikte uitrusting en accessoires. Letterlijk alles van functies die betrekking hebben op rechtbanken en de weersomstandigheden op de dag van de strijd om de tegenstander stijl van spelen lot nodig. Dustin Brown gebruikt kleding uit onder Armor; Wat betreft de keuze van schoenen en rackets valt blik tennisspeler op Babolat producten. De atleet neemt een tennis racket toernooi reeks Pure Drive, met snaren Solinco en kronkelende handvat van uniek.

Dustin Brown outfits bij Tennis-Point

Nu iedereen kan aankoop van kwaliteit tennis uitrusting in de winkel Tennis-Point. Wij brengen u de grootste collectie van moderne "koopwaren", waarmee u zal zitten kundig voor vind je eigen unieke stijl en voel me comfortabel op de rechter. Bovendien, de goederen beschikbaar zijn tegen een aanzienlijke korting. Als u een neus een belangrijke wedstrijd-blik op de Tennis-Point hebt. Wij bieden u een slimme winkelen: hoeft niet te houden aan de winkel en staan in wachtrijen, nu de hele keuze heb je recht voor uw ogen! Tennis-Point - uw gids in de wereld van professionele tennis.

Dustin Brown Outfits

Jouw zoekopdracht heeft helaas geen treffer.