Tennissnaren (2 Resultaten)
DEAL VAN DE DAG
Luxilon
€ 23,00 € 14,95
WILSON DEALS
WILSON DEALS
Beschikbare maten:
Tennisracket (4 Resultaten)
Wilson
€ 240,00 € 191,95
WILSON DEALS
WILSON DEALS
Beschikbare maten:
Gripbanden (1 Resultaten)
Tennistassen (1 Resultaten)
Overige (1 Resultaten)

David Goffin

Wilt u een professionele tennisser worden, dan heeft u een combinatie van talent en vastberadenheid nodig. Elk van de professionele tennissers gewijd hun hele leven, en David Goffin - is geen uitzondering. Deze Belgische tennisspeler heeft een lange en doornige weg begaan voordat hij wereldberoemd geworden. Geboren op 7 december 1990, begon hij zijn professionele carrière in 2009 op de leeftijd van 19 jaar. Onnodig te zeggen, dat al die tijd tennis David Goffin ging onvermoeibaar vooruit en niet terug kijken?

David Goffin geboren in Roccourt, België; Op dit moment woont in Monte Carlo. Deze rechtshandig speler, is 5 foot en 11 inches lang, heeft aanzienlijke successen geboekt in 2012, toen hij naar de 4e ronde van de Franse Open kwam. Hij wordt beschouwd als een van de beste Belgische spelers. Zijn hoogste positie op de wereldranglijst - 11 (juni 2016). We hopen dat de grootste overwinningen nog moeten komen, en hij zal blijven vooruitgaan, ons blij makken met zijn onovertroffen stijl en aangepaste spel. Trouwens, zijn succes dankt hij aan eerste klasse tennis uitrusting.

Koop deze verbazingwekkende tennis producten van David Goffin

Als u wordt geïnspireerd door de ervaring van deze prachtige tennisser - dan bent u zeker op de juiste plek. We, Tennis-Point, presenteren het volledige assortiment van producten zoals schoenen en rackets van tennis idool. Ja-ja, de allerbeste nu verzameld op één plaats! De speler zelf maakt gebruik van een racket van Wilson Blade 98S. Hij geeft de voorkeur aan Asics producten en Wilson, stapt op de tennisbaan in kleding van Asics met het racket, tas en andere producten van Wilson.

Hier in de winkel David Goffin, vindt u een breed scala aan professionele producten, die kunnen worden gekocht voor slechts een paar klikken. Niet voor niets, want we worden beschouwd als een van de beste online winkels van tennis producten. Beoordeel met de hand geselecteerde tennis producten van David Goffin, die u zal voorzien van een onvergetelijke spelervaring. Koop online deze ongelooflijke product en verbeter uw spel!