David Ferrer

17 Resultaten
Sorteren op:
Tennisracket ({0} Resultaten)
Sale -33%
Wilson
€ 240,00 € 159,90
Beschikbare maten:
Tennis snaren ({0} Resultaten)
Tennis schoenen ({0} Resultaten)
Grip banden ({0} Resultaten)
Tennis kleding ({0} Resultaten)
Sale -38%
Lotto
€ 40,00 € 24,95
Beschikbare maten:
Sale -38%
Lotto
€ 40,00 € 24,95
Beschikbare maten:
Sale -38%
Lotto
€ 40,00 € 24,95
Beschikbare maten:
Sale -50%
Lotto
€ 40,00 € 19,95
Beschikbare maten:

David Ferrer

David Ferrer - professioneel tennisser uit Spanje. Geboren 2 april 1982, zijn professionele carriere begon in 2000. Op grond van zijn vele overwinningen, titels en prestaties, maar vooral een atleet bekend als een drie keer winnaar van de Davis Cup met Spanje. Interessant, David Ferrer won het toernooi op alle niveaus, in aanvulling op de Grand Slam. Vandaag is het de 8e speler in de wereld (de beste plek - 3, 8 juli 2013). Succes van David Ferrer staat op klei tenisbanen, waarop hij won de helft van hun prijs. Hij won echter op en andere oppervlakken.

David Ferrer - Finalist 2013 French Open (op weg naar de finale, heeft hij niet een set te verliezen), twee keer een halve finalist van de VS en de Australian Open, en dubbel kwart-Wimbledon. Grote tennis - echte passie David Ferrer, in elke confrontatie, geeft hij zich zonder reserve. Hij had het geluk om de Davis Cup drie keer te winnen met zijn team - in 2008, 2009 en 2011. De unieke stijl tennisser David Ferrer heeft hem in staat stelde om de tweede in de Tennis Masters Cup wordt in 2007 en op de Masters in Parijs te winnen in 2012. Hij is een van de beste spelers, zodat en niet in te dienen Grand Slam. Zijn mentor - Francisco Fogues. Ondanks zijn hoge leeftijd normen in de sport, geen twijfel dat David Ferrer voor een lange tijd zal ons verrassen met hun prestaties en nieuwe overwinningen.

Tennis producten en de stijl van David Ferrer

David Ferrer - een van de meest "flexibel", wilskrachtige en zelfverzekerde professionele spelers. Het is goed thuis in alle situaties, geschikt voor het afspelen zowel defensief als een aanvallende stijl. David Ferrer weet hoe om te zetten van de tegenstander in ongemakkelijke posities, en dat is waarom hij staat perfect op alle oppervlakken van de rechtbanken.

Als voor de uitrusting en kleding, de ster geeft de voorkeur aan schoenen en accessoires van Lotto. Op dit punt David Ferrer speelt racket Tour 100 door prins met snaaren Original Big Banger Tennissaitenrolle en taping van racket houder door Unique. Zijn uitstekende prestaties in elke wedstrijd is zeker belooft een mooie toekomst van het tennis, waarin hij meer dan eens zullen hun fans verwennen spannende confrontaties en nieuwe overwinningen.

David Ferrer outfits bij Tennis-Point

David Ferrer - een van de grootste sterren van de online shop Tennis-Point. Nu heb u een unieke kans om te voelen als een professional, met behulp van de apparatuur en toebehoren, genoot hij David Ferrer. Hier vindt u de beste collectie van de wereld tennis produktie. En vergeet niet - het is allemaal beschikbaar tegen een aanzienlijke korting. Niet te missen een unieke kans om over kwaliteit tennis "merch" tegen de laagste prijs aanschaffen. Wij bieden u een volledig veilig "slimme" winkelen.