Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Carina Witthoft

Carina Witthoft-mooie Duits tennisser, bekend door haar kleurrijke prestaties tegen hoogste opponentok aan fans. Ze was altijd erg "vers" lijkt op het tennisveld: ze is energiek, onvast, onvoorspelbaar. Op het moment dat de atleet plaatsvindt in de wereld top 40 lijst in singles (augustus van 2015), en 334 in het dubbelspel; beide rang zijn de beste prestatie van haar carrière. Unieke gaming stijl vrouwelijke Carina Witthoft laat haar winnen 11 ITF titels in het enkelspel en één in het dubbelspel. Ze begon haar professionele carrière in jaar 2009, debuteert op de Zweedse Open van 2012-wedstrijden onder auspiciën van de WTA. Ze heeft deelgenomen aan alle van de "grote" tournament series Grand Slams-de Australian Open, de French Open en de US Open in 2015, en Wimbledon is in 2013 en 2015. Huis van de atleet, onder leiding van Gaby Witthoft en Philipp Lang. Nou, verwachten dat vrouwelijke nieuwe overwinningen en gedenkwaardige duels op de rechter.

Tennis Producten Carina Witthoft en zijn dominante rol in tennis

Carina Witthoft-atleet, die nooit lijkt te moe van vooruitgang. Bij de voorbereiding van een competitie, het probeert te houden rekening met elke nuance, begrijpen elk detail, kies de meest geschikte tennis uitrusting en accessoires. Er zeker van zijn: Duits gebruikt elke kans om te winnen, de geringste Smet rivaal. Grondige opleiding tot elke confrontatie is een van de "chips" Carina Witthoft opdrachten. De atleet weet dat tennis racket moet wel perfect in de hand kan niet glijden en voldoen aan de stijl van spelen. Carina Witthoft gebruik Graphene XT Instinct MP van HEAD. Dit model kunt u verzenden Duitse "krachtig" ballen precies op het opgegeven pad. Wat betreft de keuze van de schoeisel en kleding, de atleet neemt Nike producten. Carina Witthoft hebben enorme groeipotentieel, maar omdat we van haar verschijningen op een nog hoger niveau wachten.

Carina Witthoft outfits bij Tennis-Point

Tennis-Point presenteert een enorme collectie van tennis producten van de beste fabrikanten. Nu kunt u beoordelen zo goed rackets, die uw afgoden tot de rechtbank wenden. Bovendien, alle goederen onderworpen aan kortingen en kortingen systeem. Zo wanneer u beslist te verwerven van een kwalitatief hoogwaardige tennis uitrusting-Welkom bij Tennis-Point!

Carina Witthoft Outfits

(12 Artikel)

Tennisrackets (1 Artikel)

Tenniskleding (4 Artikel)

Tennisschoenen (4 Artikel)

Tennistassen (1 Artikel)

Tennissnaren (1 Artikel)

Overige (1 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Carina Witthoft Outfits | Rackets, Kleding, Schoenen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden
