Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Bernard Tomic

Bernard Tomic is een professionele Australische tennisster, 21 oktober 1992 geboren. Een jonge atleet van sportieve normen vandaag is gelegen op lijn 18 van de wereld top lijst in het enkelspel (19 oktober 2015), wat is zijn beste rang. In het klassement van paarsgewijs vervullen op 145 site (5 augustus 2013). Unieke stijl van tennis star Bernard Tomic hielp hem drie titels winnen tijdens zijn carrière-op de Apia International Sydney (2013) en dubbele Claro Open Colombia (2014 en 2015). Maar waarschijnlijk zelfs meer memorabele prestatie van Australische is de uitgang in de kwartfinale van de Wimbledon kampioenschappen 2011 en haar deelname aan het BNP Paribas Open en Shanghai Masters in het jaar 2015. Er is geen twijfel dat Bernard Tomic was nog jong en zeker getalenteerd, en dus hij nog steeds vooruit een heleboel heldere voorstellingen en overwinningen.

Tennis producten van Bernard Tomic

Bernard Tomic is een zeer bekwame speler, aanzienlijke successen op de junior niveau heeft geboekt: driemaal won hij de Orange Bowl titels, zoals goed als tweemaal heeft gewonnen de Grand Slam toernooien zijn de Australian Open en de 2008 US Open 2009. Natuurlijk, deze komen niet zonder hoge kwaliteit Victoria tennis uitrusting en accessoires. Het leek lijkt misschien vreemd dat de "waren" zulk een belangrijke rol speelt, maar zodra we niet vergeten dat de 21e eeuw het tijdperk van de nieuwste technologieën is, dus alles wat op hun plaats staan. Vandaag die de winnaar van de verliezer dat is eerst rekening rekening nuances en maximaal past zich aan hen, terwijl de tweede één verwaarloost details hoop uitsluitend op zichzelf en hun vaardigheden. Bernard Tomic is één van die die nauwgezet geschikte keuze van tennis "koopwaren. Met betrekking tot de racket, hij vroeger Wilson maar met junior schoof op aan het hoofd van het bedrijf model. In het jaar 2012 atleet tekende een contract bij Yonex en Nike om te bekijken kleding en schoen merken, die hij draagt. Door de manier, maakte net een 13-jarige Bernard Tomic een deal met IMG. Wij zijn van mening dat de geschiedenis van het leven van de sport van Bernard Tomic de helderste kleuren zullen.

Bernard Tomic outfits bij Tennis-Point

Nu kunt u tennis producten genoten van uw Idol. Om dit te doen is zeer eenvoudig: ga je naar de online shop Tennis-Point en plaats uw bestelling. We hebben een breed scala van modellen van tennisrackets, uitrusting, vistuig en toebehoren. Bezoek de Tennis-Point en waarderen de voordelen van permanente kortingen en kortingen. Voorbereiden voor verantwoordelijk match nu!

Bernard Tomic Outfits

(6 Artikel)

Tenniskleding (1 Artikel)

Tennistassen (2 Artikel)

Tennissnaren (1 Artikel)

Overige (2 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Bernard Tomic Outfits | Rackets, Kleding, Schoenen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden
