Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Annika Beck

Annika Beck - talantvolle Duitse professionele tennisspeelster. In zijn 22 jaar, heeft het al een aanzienlijke voetafdruk verlaten in de grote tennis, een aanzienlijk aantal fans liefde te hebben gewonnen. Ze had vele malen de gelegenheid gehad om te spelen van de beste tennisspelers in de wereld, en in deze games Annika Beck wist te tonen zich waardig en bevestigen van zijn talent. Op dit moment het vindt plaats in 41 wereldranglijst onder singles en verdubbelt 108, die is de hoogste waardering van zijn carrière. Uniek en niemand niet graag de stijl van tennisspeler Annika Beck toegestaan haar om 2 Palmares en zeven ITF titels in solo-optredens en een WTA titel in paren te winnen. Ondanks zijn jonge leeftijd, Annika Beck had de eer van het uitvoeren op alle van de grote toernooien, Grand Slams-de Australian Open 2013 en 2014, 2014 en 2015 Frans Open, de Wimbledon 2013 of 2014, en US Open voor 2013, 2014 en 2015 in zowel eenpersoons- en dubbelspel. Blijkt een zeer "volwassen" tennis in alle competities waar hebben deelgenomen, en serieus werd aangekondigd om de hele wereld. By the way, zijn professionele carrière begon in 2009 Beck Annika, en treinen onder leiding van Robert Orlik.

Tennis producten van Annika Beck en de betekenis hiervan voor het Hof

Annika Beck is ongelooflijk sterke wil professionele tennisspeelster met een groot verlangen om elke wedstrijd, ongeacht de rang van het toernooi te winnen. Echter, ze begrijpt duidelijk wat een unieke stijl op annuleerteken uitgezonderd, als alleen gonna halen optimale tennis uitrusting en accessoires onder elke impasse. Vandaag tennis is niet alleen snelle reflexen en een strijd van verstand, het is ook een oorlog van technologie: de winnaar is degene die de grotere potentiële acties heeft dat het een lichte aanraking op de rechter kan uitvoeren. Annika Beck speelt tennis racket modellen branden 100LS van Wilson toernooi serie, evenals Tour 100 16 x 18 uit Prins toernooi serie. Met betrekking tot kleding en schoeisel viel vrouwelijke keuze op bedrijf Nike, die ook haar sponsor.

Annika Beck outfits bij Tennis-Point

Tennis-Point uw aandacht is een verzameling van beste tennis producten van toonaangevende merken op de planeet. Iedereen vindt jezelf de perfecte racket kwalitatieve en goedkoop. Bovendien, alle kopers worden toegekend kortingen die u toestaan om te besparen op latere aankopen. Profiteer van de "slimme" winkelen samen met Tennis-Point!

Annika Beck Outfits

Jouw zoekopdracht heeft helaas geen treffer.