Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Andrea Petkovic

Andrea Petkovic - Duitse professionele tennisser, een van de beste atleten van de wereld, geboren in Tuzla, maar verhuisde naar Duitsland al zes maanden oud. De atleet begon zijn professionele carriere in 2006 en heeft bereikt de 9e plaats op de wereldranglijst dankzij het bereiken van de kwartfinales van de Franse Open, Australian Open en de US Open 2011. Tennisster Andrea Petkovic soms toont op de rechter zich af, en dit trok de aandacht van de fans. Helaas hebben blessures geplaagd atleet bijna alle 2012, is teruggetrokken buiten de top 200. Andrea Petkovic gecoacht door Zoran Petkovic. Ze is de kampioen van Duitsland in 2007 en 2009. Op 6 en 9 WTA-titel ITF-titels in het enkelspel en drie ITF-titels in het dubbelspel tennis speler neemt nog steeds veel hoop. De fans verwachten van haar vertrouwen in de prestaties en nieuwe overwinningen zowel op Wimbledon, en aan de andere toernooien.

Tennis produktie door Andrea Petkovic voor u

Andrea Petkovic - een unieke tennisster, ze weet zeker hoe ze het potentieel van de atleet volledig openbaar. Tennisster maakt volledig gebruik van de ondergrond, het weer, apparatuur, kleding en andere zaken die direct of indirect invloed hebben op de voorwaarden van de confrontatie op de tennisbaan. Ze weet precies hoe schijnbaar onbelangrijke nuance radicaal kan veranderen de machtsverhoudingen. Andrea Petkovic geeft de voorkeur aan hoogwaardige apparatuur van adidas, met aantrekkelijke schoenen en accessoires van het merk. Ten aanzien van de keuze van de tennis racket, de atleet speelt met modellen van de serie Pro Staff door Wilson. Ze strak natuurlijke 'gut' snaren en krachtige strijkers Brig Banger. Andrea Petkovic van de wedstrijd is altijd interessant om te zien: het is niet alleen vriendelijk voor de fans en de massamedia, maar ook om hun concurrenten. Andrea Petkovic - een van de meest prominente tennissters van de wereld. Het wint snel vorm na zijn terugkeer, en in de nabije toekomst zal blijven fans van goede resultaten en gedenkwaardige spellen verrukken.

Andrea Petkovic outfits bij Tennis-Point

In de Tennis-Point wordt uw aandacht vertegenwoordigd door een grote collectie van tennis producten van toonaangevende fabrikanten. Hier kunt u uw favoriete equipement en apparatuur verbluffend met lage prijzen. Reguliere kortingen, evenals 100% veilige transacties - dit alles vindt u in het Tennis-Point. Service is eenvoudig en intuïtief. Bereid u voor op de komende strijd op de tennisbaan met Tennis-Point!

Andrea Petkovic Outfits

(15 Artikel)

Tennisrackets (1 Artikel)

Tenniskleding (10 Artikel)

Tennisschoenen (2 Artikel)

Tennistassen (1 Artikel)

Overige (1 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Andrea Petkovic Outfits | Rackets, Kleding, Schoenen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden
