Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Alize Cornet

Alize Cornet (22 januari 1990) is een uitstekende tennisspeelster uit Frankrijk, een van de beste vertegenwoordigers van hun land op het wereldtoneel. In één keer een meisje verrast de sport openbare heldere optredens en letterlijk barstte in de wereld tennis elite. Vandaag de dag duurt het 44 plaats world ranking in het enkelspel en 177 in het dubbelspel. Hoewel ooit was veel hogere-11 plaats de wereld top lijst in eenpersoons (februari 2009)- en 59 dubbelspel (maart 2011). Individuele en niet hield van de stijl van de vrouwelijke spelers Alize Cornet het om te winnen een WTA titel 4 en 3 ITF titel in het enkelspel, evenals 3 titel van de WTA en ITF dubbeltitels heeft ingeschakeld. De hoogste succes in haar carrière kan worden beschouwd als drie van haar overwinning op wereld no. 1 Serena Williams in het jaar 2014. Na het verslaan van de legendarische atleet op Wimbledon, Alize Cornet zei dat ze erin geslaagd om gebreken in Serena William spel gebruiken en favoritku te verslaan. De Française ook de winnaar van de 2007 French Open onder de junioren. Alize Cornet is zeer jong en elk jaar blijft vooruitgang, maar omdat het is niet de moeite waard zelfs twijfel dat in de toekomst, zullen we getuige zijn nog niet een van de kleurrijke overwinning.

Tennis producten en stijl Alize Cornet

Deze tennis speler letterlijk onverschrokken op de rechter. Ze weet precies hoe te gebruiken van elk spel situatie, en elk element in hun grote wedstrijd. En als alleen de spel rivaal zelfs de geringste Smet verschijnt, Alize Cornet onmiddellijk straft het. Zonder twijfel, wordt tennis steeds meer en meer concurrentie. Professionals weten dat juist wegens kleinigheden en holistische prestaties. Dus, ten onrechte geselecteerd uitrusting of accessoires kan kost je overwinning in de beslissende wedstrijd. En omdat Alize Cornet alleen tijd-geteste fabrikanten vertrouwt: gekleed ster van Lactose en dat schoenen en rackets leent van Babolat. De meeste van alles wat die ze houdt om te spelen het toernooi model Pure Strike, met strijkers en kronkelende greep van Babolat.

Alize Cornet outfits bij Tennis-Point

Kies nooit dat een favoriete tennis versnelling was niet zo makkelijk. In Tennis-Pointen u kunt kopen kwalitatief hoogwaardige uitrusting, rackets, schoenen en kleding tegen de laagste prijs. Bovendien krijgt u een korting op de volgende aankoop. De goederen worden geleverd in de kortst mogelijke tijd en correspondeert met de aangegeven kwaliteit. Mis niet een unieke kans om het verwerven van een geavanceerde tennis "merčem" nagenoeg vrij. Tennis-Pointen is een "slimme" winkelen, beschikbaar vandaag. Voel je als een Pro, en vervolgens worden ze!

Alize Cornet Outfits

(9 Artikel)

Tennisrackets (1 Artikel)

Tenniskleding (6 Artikel)

Tennisschoenen (1 Artikel)

Tennissnaren (1 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Alize Cornet Outfits | Rackets, Kleding, Schoenen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden
