Gedurende een korte periode - 15% extra korting op de Melbourne-styles. Code: „OUTFIT15“ Spaar nu!

Adidas Melbourne Styles - nu bij Tennis-Point

Jij beslist waar je reis je brengt! De nieuwe adidas collectie voor de Grand Slam opener in Melbourne zorgt ervoor dat je nooit het momentum op je weg verliest. Of je nu je wedstrijd wint of verliest, je stem verheft of je inzet voor de bescherming van de planeet, met de Melbourne-collectie kun je je standpunt aan de wereld kenbaar maken met een onverslaanbaar concurrentievoordeel.

Make your Point!

De nieuwe adidas-collectie is in samenwerking met Lanzatech koolstofafval gaan omzetten in prachtige stoffen met een moiré-effect, gebaseerd op een gelaagde optische illusie. Bijgevolg worden dynamiek en passie levendig, scherp, jong en rauw vastgelegd. Een unieke visuele benadering die pure emotie combineert.
Naar de volledige collectie
Naar de volledige collectie

Adidas Adizero Cybersonic

Volgens deze filosofie heeft adidas met de Adizero Cybersonic de toekomst van de snelle tennisschoen ingeluid. De nieuwe Adizero is ontworpen om zowel snelheid als balans te leveren. Met de Cybersonic verander je van richting zonder onnodig energieverlies. Door de uitzonderlijk snelle eerste stap kun je het spel domineren.
Uw momentum wordt merkbaar verbeterd door een verfijndere verhouding tussen stijfheid en gewicht. De superlichte demping brengt je snelheid naar een nieuw niveau. Je geniet ook van een schitterende duurzaamheid dankzij sportspecifieke slijtzones van gerecycled Boost-materiaal.